Особливості програми екологічного страхування підприємств - Пашенцев, О.І. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
Одним з інструментів забезпечення екологічної безпеки й економічного
механізму охорони навколишнього середовища є екологічне страхування підприємств, громадян, об'єктів їх власності на випадок нещастя техногенної аварії.