Аналіз розвитку ринку страхування життя в Україні - Тарасова, Н.А. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
Досліджується та аналізується сучасний стан страхування життя в Україні. Порівнюються та систематизуються головні показники діяльності компаній,
які займаються страхуванням життя. Пропонуються рекомендації для подальшого розвитку страхування життя в Україні. Исследуется и анализируется современное состояние страхования жизни в Украине. Сравниваются и систематизируются основные показатели деятельности компаний, которые занимаются страхованием жизни. Предлагаются
рекомендации для дальнейшего развития страхования жизни в Украине. Life insurance modern state in Ukraine is examined and analyzed. The main
indices of companies' activity in life insurance sphere are compared and systemized.
Recommendations for further development of life insurance in Ukraine are enclosed.