Исследование спектральных линий Hα и дублета натрия Na D в спектре звезды post-AGB HD 161796 - Гасанова, А.Р.; Халилов, А.М.; Магеррамов, Я.М. (Кинематика и физика небесных тел, 2014)
На основе спектрограмм, полученных на 2-м телескопе Шамахинской астрофизической обсерватории НАН Азербайджана, исследованы изменения профиля линии Hα и дублета натрия Na D в спектре звездыHD 161796. На основі спектрограм, отриманих на 2-м телескопі Шамахінської астрофізичної обсерваторії НАН Азербайджану, досліджено зміни профіля лінії Hα і дублету натрію Na D у спектрі зірки HD 161796. Some variability of a profile of the line Hα and doublet of sodium Na D in a spectrum of the star HD161796 are investigated on the basis of the spectrograms obtained at the two-metre telescope of the Shamakhy Astrophysical Observatory (ShAO).