До питання про точність фундаментальних планетних ефемерид - Чолій, В.Я. (Кинематика и физика небесных тел, 2014)
Аналізується точність у випадковому відношенні геліоцентричних положень планет та геоцентричних положень Місяця, отриманих за допомогою ефемерид DELE423, Inpop 10e, EPM2011, VSOP2013. Анализируется точность в случайном отношении гелиоцентрических положений планет и геоцентрических положений Луны, полученных с помощью эфемерид DELE423, Inpop 10e, EPM2011, VSOP2013. A precision analysis of random errors of the heliocentric planetary and geocentric Lunar positions calculated with the DELE423, Inpop 10e, EPM2011, and VSOP2013 ephemerides is presented. Автор виражає подяку В. Жаборовському за допомогу у підготовці рисунків.