Виникнення та діяльність львівського Студентського Братства в Україні (1989–1994 рр.) - Бобровнік, Ю. (Інститут історії України НАН України, 2009)
У статті розглядається процес виникнення та суспільно-політична діяльність львівського Студентського Братства. The process of origin and social and political activity of Lvov Student Fraternity is examined in the article.