Bикористання інституту довірчого управління в житловому будівництві регіону (на прикладі АРК) - Сейдаметова, Л.Д. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є вивчення природи довірчого управління у житловому будівництві через та розробка схему іпотечного кредитування для будівництва житла для житлового комплексу регіону (на прикладі програми для репатріантів)