Сучасна концепція ситуаційного управління - Штапаук, С.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета пропонованого дослідження полягатиме в узагальненні вихідних положень ситуаційного підходу, на яких побудовано сучасні концепції ситуаційного управління.