Принципи заснування поземельного селянського банку - Боровська, Л.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Целью этой статьи является раскрыть принципы организации и функционирования Поземельного крестьянского банка. Метою цієї статті є розкрити принципи організації і функціонування Поземельного селянського банку.