Регіональна інноваційно-інвестиційна стратегія - Забарна, Е.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Статья посвящена актуальным проблемам разработки основных принципов формирования региональной инновационно-инвестионной стратегии. Предложена модель взаимовлияния факторов формирования указанной стратегии. Обобщены имеющиеся наработки по видам региональных стратегий. Стаття присвячена актуальним проблемам розробки принципів формування регіональної інноваційно-інвестиційної стратегії. Узагальнено наявні розробки щодо видів регіональних стратегій. Запропоновано модель взаємовпливу факторів формування інноваційно-інвестиційної стратегії. The article dedicated to actual problem of establishing main principal of forming regional innovation-investitional strategy/ The model of correlation of factors of this strategy is proposed. Existing experience in exploring different kinds of regional strategies is closely viewed and systematized.