Роль інноваційних важелів в ефективному розвитку міжнародної торгівлі - Іртищева, І.О.; Христенко, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Рассмотрен вопрос развития международной торговли аграрной продукции. Раскрыты перспективы развития международных торговых отношений Украины. Розглянуто питання розвитку міжнародної торгівлі аграрної продукції. Розкрито перспективи розвитку міжнародних торгівельних відносин України.