Иорданское общество в 80–90-е годы ХХ в. - Бравкова, И.В. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
В восьмидесятые годы прошлого столетия на Ближнем Востоке наблюдалось сравнительное затишье, что позволило правительствам стран региона
уделить внимание внутренней политике. В работе автор раскрывает особенности консолидации иорданского общества под влиянием либеральных реформ
короля Хусейна. У восьмидесяті роки минулого століття на Близькому Сході спостерігалося порівняне затишшя, що дозволило урядам країн регіону приділяти увагу внутрішній політиці. У роботі автор розглядає особливості консолідації йорданського суспільства під впливом ліберальних реформ короля Хусейна. Per the eightieth years of the last century in Near East was observed comparative
silence that has allowed governments of the countries of region to give attention
to internal policy. The author opens features of consolidation of the Jordanian
society under influence of liberal reforms of the king Hussein in work.