Дизайн суспільно-політичних видань Закарпаття 1919-1944 рр. - Поліха, Л.Я (Культура народов Причерноморья, 2011)
На основі ілюстративного матеріалу маємо на меті показати особливості дизайну
суспільно-політичних видань Закарпаття першої половини ХХ століття.