Державна культурна політика в Україні: регіональні аспекти - Балімова, М.Б. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье рассматриваются некоторые вопросы государственной культурной политики в Украине на региональном уровне с точки зрения историкокультурного процесса. В ходе исследования выявлены особенности воплощения государственной культурной политики в Украине на региональном уровне, на примере г. Киева в период 1991-2006г. У статті розглядаються питання втілення державної культурної політики в Україні на регіональному рівні з точки зору історико-культурного процесу. В ході дослідження виявлені особливості втілення державної культурної політики в Україні на регіональному рівні, на прикладі м. Києва в період з 1991-2006 роки. In the article some problem questions of public culture policy in Ukraine at regional level as for history-cultural process are examine. During investigation features realization of public culture policy in Ukraine at regional level in Kiev have been discovered since 1991-2006.