Маркетинговые коммуникации в туризме - Чеглазова, М.Е. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье рассмотрены основные аспекты работы туристических предприятий в рекламной сфере туризма. Выделены достоинства и недостатки организуемых рекламных туров. Определены основные позиции продвижения крымского туристического продукта на отечественном туристическом рынке. У статті розглянуті основні аспекти роботи туристичних підприємств в рекламній сфері туризму. Виділені достоїнства і недоліки організовуваних рекламних турів. Визначені основні позиції просування кримського туристичного продукту на вітчизняному туристичному ринку. In the article the basic aspects of work of tourist enterprises are considered in the publicity sphere of tourism. Dignities and lacks of the organized rounds of publicities are selected. The principal items of advancement of the Crimean tourist product are certain at the domestic tourist market.