Гриневич В. Неприборкане різноголосся: Друга світова війна і суспільно-політичні настрої в Україні, 1939 – червень 1941 рр. - Захарчук, І.В. (Український історичний журнал, 2013)
Рецензія на книгу: Гриневич В. Неприборкане різноголосся: Друга світова війна і суспільно-політичні
настрої в Україні, 1939 – червень 1941 рр. –
К.; Дніпропетровськ: Ткума; Ліра, 2012. – 508 с.