Маґочiй П.Р. Україна: Історія її земель та народів - Ясь, О.В. (Український історичний журнал, 2013)
Рецензія на книгу: Маґочiй П.-Р. Україна: Історія її земель та народів /
Авториз. пер. з англ. Е.Гийдель, С.Грачова,
Н.Кушко, О.Сидорчук; наук. ред. С.Біленький;
відп. ред. В.Падяк. – Ужгород: Вид-во В.Падяка, 2012. – 794 с. + ХХІІ с.