Феномен соціального капіталу: соціально-філософський аналіз - Убейволк, О.О. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
В статті дається аналіз сутності соціального капіталу й визначається його
роль в функціонуванні суспільства. В статье дается анализ сущности социального капитала и определяется
его роль в функционировании общества.