Исследование адсорбционно-структурных и электрофизических характеристик модифицированных углеродных нанотрубок - Базалий, Г.А.; Ильницкая, Г.Д.; Олейник, Н.А.; Цыба, Н.Н. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2014)
Наведено результати експериментальних досліджень формування в нанопорошках багатостінових вуглецевих нанотрубок фізико-хімічних, адсорбційно-структурних, електропровідних і магнітних характеристик, змісту і складу домішок за допомогою термохімічного й електрофізичного модифікувань. Results of experimental studies of changes in physicochemical, adsorption–structural, electroconductive and magnetic characteristics as well as content and composition of the impurities in multiwall carbon nanotubes caused by means of the thermochemical and electrophysical modifications are presented.