Левенець Юрій Анатолійович - Шаповал, Ю.І. (Український історичний журнал, 2013)
8 жовтня 2013 р. з життя пішов
Юрій Анатолійович Левенець – академік НАН
України, історик, політолог, доктор політичних
наук, директор Інституту політичних і етнонаціональних досліджень імені І.Кураса НАНУ.