Міжнародна наукова конференція «Історія історіографії і методологія історії в Польщі та Україні: традиції і сучасність» - Склокін, В.В. (Український історичний журнал, 2013)
Міжнародний науковий захід, організований Історіографічним товариством та історичним факультетом Жешувського університету, відбувся у Жешуві (Польща) 12–13 вересня 2013 р. У конференції взяли участь історики історіографії, фахівці з теорії й методології історії з Польщі та України.