Робак І., Савчук З. Валентин Отамановський – революціонер, вчений, організатор науки - Гуржій, О.І. (Український історичний журнал, 2013)
Рецензія на книгу: Робак І.Ю., Савчук З.С. Валентин Отамановський –
революціонер, вчений, організатор науки. –
Х.: Колегіум , 2013. – 183 с.