Міждержавний рух капіталу та необхідність його регулювання - Дейнека, Т.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье рассматриваются теоретические подходы формирования эффективной системы регуляции межгосударственного движения капиталов. Исследуются проблемы оттока капиталов в аспекте легального экспорта как основного фактора усиления конкурентоспособности национальной экономики. В статті розглядаються теоретичні підходи до формування ефективної системи регулювання міждержавного руху капіталів. Досліджуються проблеми відтоку капіталів в аспекті легального експорту як основного чинника посилення конкурентноздатності національної економіки.