Інтелектуальне виробництво та кругообіг інтелектуального капіталу - Шкурупій, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье рассматривается процесс создания невещественных благ, которым является интеллектуальное производство. Исследуется состав интеллектуального капитала и его круговорот по элементам а) человеческий капитал и б) интеллектуальный продукт, на который распространяются права собственности хозяйствующего субъекта. В статті розглядається процес створення нематеріальних благ, яким є інтелектуальне виробництво. Досліджується склад інтелектуального капіталу та його кругообіг за елементами а) людський капітал та б) інтелектуальний продукт, на який поширюються права власності господарюючого суб'єкта.