Перспективні матеріяли на основі міді та вуглецевих наноструктур - Золотаренко, О.Д. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2015)
В даній роботі було синтезовано нанопродукт на мідних підложжях електродуговою методою, проведено його термічні, мікроскопічні та фотоспектрометричні дослідження. В данной работе был синтезирован нанопродукт на медных подложках электродуговым методом, проведены его термические, микроскопические и фотоспектрометрические исследования. In this research, nanoproduct on copper substrates is synthesized by electric arc, and thermal, microscopic, and photospectrometric studies of it are carried out.