Структура и термомеханические свойства нанокомпозитов на основе пектина, полиэтиленимина и наночастиц меди, сформированных под действием постоянных магнитного или электрического полей - Демченко, В.Л.; Штомпель, В.И.; Гончаренко, Л.А. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2015)
Методами широкоугловой рентгенографии и термомеханического анализа исследовано влияние постоянных магнитного и электрического полей на структуру и свойства нанокомпозитов на основе пектина, полиэтиленимина и наночастиц меди. Методами ширококутової рентґенографії та термомеханічної аналізи досліджено вплив постійних магнетного й електричного полів на структуру та властивості нанокомпозитів на основі пектину, поліетиленіміну та наночастинок міді. The methods of wide-angle X-ray diffraction and thermal mechanical analysis are used to study the effect of constant magnetic and electric fields on the structure and properties of nanocomposites based on pectin, polyethylene and copper nanoparticles.