Формування конкурентної позиції сільськогосподарських підприємств при виході на зовнішній ринок - Кирпиченко, О.В.; Старинець, В.Г. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даного наукового дослідження є вивчення конкурентної позиції сільськогосподарських підприємств при виході на зовнішній ринок з метою підвищення економічної ефективності господарської діяльності підприємств аграрного сектору.