Lietuvos Metrika. Knyga nr 14 (1524–1529): užrašymu knyga 14 - Жеребцова, Л. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Рецензія на книгу "Lietuvos Metrika. Knyga nr 14 (1524–1529): užrašymu knyga 14. / parenge L. Karalius, D. Antanavičius. – Vilnius, 2008. – 646 p."