70-річчя члена-кореспондента НАН України Г.К. Коротаєва (Вісник НАН України, 2016)
Цього року виповнюється 70 років відомому науковцю у галузі
океанографії та геофізики, члену-кореспонденту Національної академії наук України, доктору фізико-математичних наук,
професору Геннадію Костянтиновичу Коротаєву.