75-річчя члена-кореспондента НАН України О.Л. Шубенка (Вісник НАН України, 2016)
31 липня 2016 р. виповнюється 75 років відомому вченому в
галузі турбінобудування, доктору технічних наук, професору,
лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки
члену-кореспонденту НАН України Олександру Леонідовичу Шубенку.