90-річчя академіка НАН України С.В. Свєчнікова (Вісник НАН України, 2016)
21 липня 2016 року виповнюється 90 років відомому вченому
в галузі фізичної електроніки, оптоелектроніки і напівпровідникового матеріалознавства академіку НАН України Сергію
Васильовичу Свєчнікову.