Наука і життя (до 90-річчя від дня народження академіка НАН України В.І. Скуріхіна) - Гриценко, В.І. (Вісник НАН України, 2016)
17 квітня 2016 р. виповнилося б 90 років відомому ученому в галузі кібернетики та обчислювальної техніки, творцю нового класу автоматизованих
систем, лауреату державних премій і премій НАН України імені С.О. Лебедєва та імені В.М. Глушкова, заслуженому діячу науки і техніки України,
академіку НАН України Володимиру Іллічу Скуріхіну.