Оособливості обліку та контролю кредиторсько-дебіторської заборгованості на сільськогосподарських підприємствах - Лагодієнко, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є дослідження фактичного стану побудови обліку та контролю
дебіторсько-кредиторської заборгованості сільськогосподарських підприємств.