Фразеологічна мікросистема „поведінка людини” в українській мові (структурно-граматичний аспект) - Грозян, Н.Ф. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
У статті досліджуються структурно-граматичні особливості фразеологічних одиниць на позначення поведінки людини. Визначаються домінуючі типи
структурно-граматичних моделей фразеологічної мікросистеми. В статье исследуются структурно-грамматические особенности фразеологических единиц, обозначающие поведение человека. Определяются преобладающие типы структурно-грамматических моделей фразеологической микросистемы. A structural-grammar classification of phraseological units with the "Behaviour
of a person" is studied in the article. Predominate types of structura-grammar models
of PhrU have been marked out in the phraseological microsystem.