Вибір на все життя (до 80-річчя академіка НАН України І.В. Сергієнка) - Андон, П.І. (Вісник НАН України, 2016)
13 серпня 2016 р. виповнюється 80 років відомому українському вченому в
галузі інформатики, обчислювальної математики, системного аналізу та
математичного моделювання, доктору фізико-математичних наук, професору, директору Інституту кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України, генеральному директору Кібернетичного центру НАН України академіку НАН України Івану Васильовичу Сергієнку. Вся наукова громада України щиро вітає чудову Людину і Громадянина з цим славним ювілеєм.