Дієва допомога академічним журналам (VІ Науково-практична конференція «Наукова періодика: традиції та інновації») - Радченко, А.І.; Болкотун, З.А. (Вісник НАН України, 2016)
8 червня 2016 року в Києві відбулася VІ Науково-практична конференція
«Наукова періодика: традиції та інновації», організована Видавничим домом «Академперіодика» НАН України за участі Передплатного агентства «Укрінформнаука» та за підтримки Науково-видавничої ради НАН України.