А.Ф. Лосев и музыка: культурологический аспект - Бобовникова, И.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье рассматриваются некоторые проблемы музыкальной культурологии (музыкологии) в контексте значения и роли логико-диалектического метода А.Ф. Лосева для современного гуманитарного знания. В статті розглянуто деякі проблеми музичної культурології (музикології) в контексті значення та ролі логіко-діалектичного методу О.Ф. Лосєва для гуманітарного знання сьогодення. It is marked that Losev's approach dialectical and logical method includes problems of musical art and musical science into the sphere of culturological researches.