«Романтизм» М. Цветаевой - Абдулаева, Е.Р. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
В статье романтика и романтизм представлены как критерии мифо- и жизнетворчества М. Цветаевой, проведен анализ романтических образов и символов драматического цикла "Романтика". У статті романтика та романтизм представлені як критеріі міфо- та життетворчості М. Цвєтаєвой, проведено аналіз романтичних образів і сімволів драматичного циклу "Романтика".