Сексуальні відхилення як форма девіантної поведінки молоді - Петінова, О.Б. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Статья посвящена социально-философскому осмыслению сексуальных отклонений как форм девиантного поведения молодежи и их влиянию на моральное состояние личности и общества в целом. Значительное внимание уделено особенностям развития проституции как социального явления, теориям гомосексуализма и другим видам сексуальных девиаций. Стаття присвячена соціально-філософському осмисленню сексуальних відхилень як форм девіантної поведінки молоді та їх впливу на моральний стан особистості та суспільства в цілому. Значна увага приділена особливостям розвитку проституції як соціального явища, теоріям гомосексуалізму та іншим видам сексуальних девіацій. The article is devoted to the social-philosophical comprehension of sexual perversions as forms of deviation conduct of young people and their influence on morale of personality and society on the whole. Considerable attention is spared to the features of development of prostitution as the social phenomenon, to the theories of homosexuality and other types of sexual rejections.