Політика партії та радянського уряду у відношенні релігійних культів Криму у 40–60-ті роки XX століття: джерелознавчій огляд - Катуніна, О.В.; Катунін, Ю.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Особенная роль в изучении вопроса, посвященного политике партии и советского правительства в отношении к религиозным культам на территории Крыма в период 40-60-х годов ХХ век принадлежит разнообразным источникам: периодическим изданиям, а также опубликованным и неопубликованным архивным документам. Особлива роль у вивченні питання, присвяченого політиці партії та радянського уряду у відношенні до релігійних культів на території Криму у період 40-60-х років ХХ століття належить різноманітним джерелам: періодичним виданням, а також опублікованим та неопублікованим архівним документам.