Роль ЧТБ у здійсненні зовнішньоекономічної діяльності Миколаївської області - Огієнко, А.В.; Орел, В.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Постановка завдання. Визначення ролі і місця Чорноморської товарної біржі у здійсненні зовнішньоекономічної діяльності підприємств Миколаївської області і обумовлює актуальність дослідження.