Дискурси розвитку української культури в публіцистиці Є. Пашковського та В. Медведя - Кліценко, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є розгляд дискурсів розвитку української культури в публіцистиці Є. Пашковського та
В. Медведя, аналіз їх аргументації.