Впровадження в процес самоатестації позашкільного навчального закладу нових технологій оцінювання якості освіти - Чернуха-Гадзецька, Б.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статті розглядається один з аспектів управлінської діяльності – атестація загальноосвітнього навчального закладу. Зокрема її базовий компонент – самоатестація, а також технологічні підходи до її проведення в позашкільному навчальному закладі. В статье рассматривается один из аспектов управленческой деятельности – аттестация общеобразовательного учебного заведения. В частности ее базовый компонент – самоаттестация, а также технологические подходы к ее проведению во внешкольном учебном заведении. In the article one of aspects of administrative activity attestation of secondary school is examined. In particular its base component – self attestation, and also technological approaches to its conducting in out-of-school educational establishment.