Діагностика професійної компетентності вчителів географії у системі післядипломної педагогічної освіти - Саюк, В.I. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті порушуються питання діагностики розвитку професійної компетентності вчителів географії у системі післядипломної педагогічної освіти. В статье затрагиваются вопросы диагностики развития профессиональной компетентности учителей географии в системе последипломного педагогического образования. The questions of pedagogical diagnostics of the professional competence of geography teachers in the system of the in-service teacher training are examining in the article.