Науково-методичне забезпечення якості професійної підготовки керівників загальноосвітніх навчальних закладів у системі післядипломної освіти - Мельник, В.К. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розкрито сучасні тенденції розвитку системи післядипломної освіти України в контексті професійної підготовки керівників загальноосвітніх навчальних закладів (ЗНЗ); з'ясовано особливості науково-методичного забезпечення даного процесу в умовах неперервного зростання фахової компетентності даної категорії керівників освіти. В статье раскрыты современные тенденции развития системы последипломного образования Украины в контексте профессиональной подготовки руководителей общеобразовательных учебных заведений (ОУЗ); выяснены особенности научно-методического обеспечения данного процесса в условиях непрерывного роста профессиональной компетентности данной категории руководителей образования. Modern progress trends of the system of in-service teacher training of Ukraine in context of professional preparation of leaders of secondary schools are exposed in the article. The features of the scientifically-methodical providing of this process in the conditions of continuous growth of professional competence of this category of leaders of educational establishments are found out.