Оцінювання сучасного стану підготовки керівників загальноосвітніх навчальних закладів до громадсько спрямованого управління - Марчак, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Стаття присвячується оцінюванню сучасного стану підготовки керівників загальноосвітніх навчальних закладів (ЗНЗ) до громадсько спрямованого управління в умовах формування громадянського суспільства в Україні. Статья посвящается оцениванию современного состояния подготовки руководителей общеобразовательных учебных заведений (ОУЗ) к общественно направленного управления в условиях формирования гражданского общества в Украине. The estimation of state readiness of secondary school leaders to public directed management is dedicated the article.