Використання інтерактивних технологій у системі підвищення кваліфікації педагогічних кадрів - Коваленко, Л.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розглядається питання використання інтерактивних навчальних технологій у системі підвищення кваліфікації педагогічних кадрів. Визначено суть, актуальність, ефективність та особливості застосування інтерактивного навчання у процесі підвищення кваліфікації педагогічних працівників. В статье рассматривается вопрос использования интерактивных учебных технологий в системе повышения квалификации педагогических кадров. Определены суть, актуальность, эффективность и особенности применения интерактивной учебы в процессе повышения квалификации педагогических работников. In the article examines the question of the utilization interactive teaching technologies at the system postgraduate pedagogics. In the article are considered actuality, effect and peculiarities of the interactive learning at the process of postgradradute pedagogics.