Визначення ефективності управлінської діяльності начальника (завідувача) районного управління (відділу) освіти - Зайченко, О.I. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Дана стаття розкриває проблему визначення ефективності діяльності начальника (завідувача) районного управління (відділу) освіти, подаючи методику оцінювання, параметри управлінських функцій та критерії оцінки. Данная статья раскрывает проблему определения эффективности деятельности начальника (заведующего) районного управления (отдела) образования, подавая методику оценивания, параметры управленческих функций и критерии оценки. This article exposes the problem of determination of efficiency of chief (manager) of district management (department) of education activity giving the method of evaluation, parameters of administrative functions and criteria of estimation.