Концептуальні основи регулювання розвитку морського портового господарства України - Наумов, О.Б. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розглядаються концептуальні засади регулювання розвитку морських торговельних портів України. На основі аналізу методів державного регулювання економіки визначено методи регулювання розвитку портів, встановлено принципи, цілі і задачі розвитку портового господарства. В статье рассматриваются концептуальные основы регуляции развития морских торговых портов Украины. На основе анализа методов государственной регуляции экономики определены методы регуляции развития портов, установлено принципы, целые и задачи развития портового хозяйства.