Ювілейна сесія Загальних зборів Національної академії наук України та національних галузевих академій наук України, присвячена 25-й річниці незалежності України (Вісник НАН України, 2016)
23 серпня 2016 р. в приміщенні Великого конференц-залу НАН України відбулася ювілейна сесія Загальних зборів Національної академії наук України та національних галузевих академій наук України, присвячена 25-й річниці
незалежності України. У виступах керівників академій, представників органів центральної влади, провідних науковців, безпосередніх учасників подій кінця 1980-х — початку 1990-х років йшлося про здобутки вітчизняної
академічної науки та вагомий внесок учених у становлення і розвиток нашої незалежної держави.