Видатний учений і організатор сільськогосподарської дослідної справи в Україні (до 150-річчя від дня народження професора С.Л. Франкфурта) - Вергунов, В.А. (Вісник НАН України, 2016)
Цього року виповнилося 150 років від дня народження видатного ученого-агробіолога, учня професора К.А. Тимірязєва, соратника академіка В.І. Вернадського — Соломона Львовича Франкфурта. У статті йдеться про діяльність С.Л. Франкфурта з розгортання в Україні системних агрономічних і агрохімічних досліджень, насамперед з вирощування цукрового буряку, а також про його роль у становленні вітчизняної академічної науки.